IT-kurser

Medarbejdere på vores tids arbejdsmarked arbejder, stort set uden undtagelse, alle med en eller anden form for IT i deres hverdag. De fleste har grundlæggende færdigheder indenfor de programmer de bruger, men mange vil kunne øge deres effektivitet og arbejdsglæde ved at få den bedst mulige forståelse for og evner i diverse IT-programmer på arbejdspladsen.
Klik ind på nedenstående IT-kurser for at læse mere, bestille yderligere information eller booke din plads. Er du i tvivl om, hvilket kursus der er det rette for dig, sidder vi klar til at vejlede dig på tlf. 81 77 22 22.

Forløs dit potentiale med et kursus i IT

Kurser indenfor IT vil i langt de fleste tilfælde give virksomheden optimerede medarbejdere, der opnår flere og bedre resultater i deres hverdag, og samtidig give medarbejderne mere overskud og arbejdsglæde, idet mange vil kunne forbedre deres arbejde gennem en dybere forståelse for mulighederne og potentialet i de benyttede IT-programmer. I en travl hverdag benytter næsten alle på en arbejdsplads diverse former for IT-programmer, og mange har evnerne til at benytte disse til brugsbehov – men der ligger et stort, ubenyttet potentiale i mange af de programmer vi ellers føler vi kender så godt. Kursus.dk udbyder kurser i langt de fleste IT-programmer vi alle benytter til hverdag, og kurserne vil kunne give medarbejdere værktøjer indenfor eksempelvis Excel, Access, Outlook eller Word, som kan optimere hverdagen og gøre arbejdet lettere ved at benytte selv ukendte funktioner i disse programmer. IT-kurserne vil ikke bare give medarbejderen en bedre forståelse for de programmer der benyttes, de vil også kunne hjælpe virksomheden til at sikre en ensartet viden og forståelse for diverse programmer, og i nogle tilfælde vil denne øgede forståelse også kunne hjælpe til at forbedre virksomhedens IT-sikkerhed.
IT-kurser - Kursus.dk

Hvem kan deltage på et IT-kursus?

IT-kurserne fra Kursus.dk kræver ikke specifikke forudsætninger, men er bygget på deltagerens lyst til, og motivation for, at arbejde med sig selv og sine færdigheder. Kurserne er rettet mod medarbejdere der vil kunne få gavn af en øget forståelse for de programmer der benyttes i deres daglige arbejde, eller som har brug for at opdatere deres forståelse for brugen af specifikke programmer. Er du interesseret i at høre mere om udvalget eller have svar på andre spørgsmål, kan du kontakte os ved at klikke på 'Bliv kontaktet' herunder. Bliv kontaktet
IT-kurser hos Kursus.dk - målgruppe

De rette kompetencer skaber øget IT-sikkerhed

Ifølge en undersøgelse fra Willis Towers Watson, en af verdens førende risikostyringsvirksomheder, er medarbejdernes uddannelse vigtig indenfor cyber risk management og IT-sikkerhed. Deres undersøgelse påviser en sammenhæng mellem medarbejdernes IT-uddannelsesniveau og virksomheders generelle IT-sikkerhed og omkostninger involveret i sikkerhedsgenoprettelse, IT-nedbrud og tekniske problemer. Undersøgelsen påviser endvidere at op mod 66 procent af de adspurgte virksomheders forsikringssager vedrørende IT og IT-sikkerhed, er opstået på baggrund af medarbejderes utilsigtede handlinger eller uagtsomhed. Der er altså et misforhold, mellem de tekniske løsninger virksomheder generelt gør brug af, og medarbejdernes færdigheder i brug af diverse IT-programmer. Kombinerer man denne viden med resultaterne fra en undersøgelse omtalt af DR, der påviser at IT-problemer er den største frustration for medarbejdere generelt, har man et indblik i en af årsagerne til daglige irritationsmomenter og nedsat produktivitet. Der er altså både personlige og professionelle belæg for et øget fokus på medarbejdernes generelle og specifikke IT-færdigheder, da en optimering af disse vil kunne resultere i nedsatte omkostninger i forbindelse med IT-sikkerhed og –nedbrud, og samtidig vil man kunne skabe en større produktivitet og arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder - ved en optimering og opdatering af færdighederne i forbindelse med brug af diverse IT-programmer. Kurser rettet mod optimering og opdatering af medarbejderstabens IT-færdigheder figurerer da også som Willis Towers Watsons primære anbefaling i forbindelse med resultaterne af den ovenstående undersøgelse, og sammenholder man dette med potentialet i en stab med udvidede IT-færdigheder samt den øgede sikkerhed for de individuelle virksomheder, er der store fordele involveret i at opdatere IT-færdighederne i de danske virksomheder.
IT-sikkerhed - IT-kurser - Kursus.dk