Key Account Manageren

Som Key Account Manager bærer du et stort ansvar, idet din virksomheds nøglekunder er afgørende for jeres succes. Udover at have en indgående indsigt i salget generelt, kræver arbejdet med Key Accounts, at du kan lægge en målrettet KAM-strategi, som sikrer succesfulde resultater – både for dig og din KAM-kunde. Du skal være sikker i din udstråling, skarp i din kommunikation og stærk i din forhandling.
Er du Key Account Manager og søger du et kursus, som kan tage dit KAM-arbejde til næste niveau? Nedenfor finder du en oversigt over kurser, som er relevante for Key Account Manageren. Klik på de enkelte kurser for at læse mere, bestille info eller book dig ind. Er du i tvivl om, hvilket kursus der er det rette for dig, sidder vi klar til at vejlede dig på tlf. 81 77 22 22.

De vigtigste elementer i KAM-rollen

Som Key Account Manager har du brug for at vide, hvilke af jeres kunder, der giver jer størst succes, og samtidig har du også blikket rettet på, hvad der samtidig skaber mest værdi og løser jeres nøglekunders behov bedst muligt. Du er central i opbygningen af reelle, personlige relationer mellem dig, din virksomhed og jeres nøglekunder. Som Key Account Manager og Developer arbejder du fokuseret med kunder, der genererer en stor del af virksomhedens omsætning, og det er derfor afgørende, at du har værktøjerne på plads til at sikre et gensidigt frugtbart samarbejde, altså en situation med flere vindere.

Fordi Key Account Management ikke ”bare” er salg

Kurserne indenfor Key Account Management og Development vil give dig optimerede færdigheder til at varetage dine kunder optimalt, samt videreudvikle dine evner i salg og give dig redskaber til at skabe gensidig tilfredshed og gode personlige relationer, som er kernen i dit job. Yderligere kan du opnå værktøjer til at identificere potentielle konflikter eller problemer tidligt, og samtidig også håndtere disse situationer før de udvikler sig skadeligt, eller udvikle din kommunikation, så den optimeres og bliver så effektiv som muligt. Du har muligheden for at gøre dine evner indenfor networking så skarpe som overhovedet muligt, og dermed arbejde dig mod at blive den optimale Key Account Manager.
Kurserne for Key Account Manageren er rettet mod medarbejdere indenfor Key Account Management eller Key Account Development. Kurserne kræver ikke specifikke forudsætninger, men er bygget på deltagerens lyst til, og motivation for, at arbejde med sig selv og sine færdigheder. Ved nogle kurser, er det dog nødvendligt enten at have erfaring eller deltagelse på lignende forudgående kurser, som forudsætning for deltagelse.