Den erfarne leder

Som erfaren leder kender du til mange af de centrale aspekter af ledelse og de dynamikker, der er involveret i moderne ledelse. Ikke desto mindre er ledelse en konstant udviklende størrelse, og som moderne leder skal du kontinuerligt leve op til høje og skiftende krav. Med lederkurser rettet mod den erfarne leder vil du få ny viden og praktiske værktøjer, der vil løfte dine ledelsesevner til endnu højere og mere specialiserede niveauer.
Klik ind på nedenstående lederkurser for at læse mere, bestille yderligere information eller booke din plads. Er du i tvivl om, hvilket kursus der er det rette for dig, sidder vi klar til at vejlede dig på tlf. 81 77 22 22.

Opnå endnu bedre resultater – for dig selv og dine medarbejdere

Lederens fornemste opgave er at udnytte de menneskelige ressourcer til at skabe dynamik og trivsel på arbejdspladsen. Vi tilbyder kurser i moderne ledelse, hvor du får de redskaber og værktøjer, som sætter dig i stand til dette. På den måde kan du inspirere medarbejderne til at yde deres optimale og det vil give dem en daglig glæde ved at gå på arbejde. I sidste ende vil et kursus i ledelse gøre dig i stand til at skabe bedre resultater, uanset hvilken branche du befinder dig i.
Lederkurser - Kursus.dk

Lederkurser til dig der allerede har erfaring med i bagagen

Den moderne leder bliver konstant udfordret. En konstant udvikling af lederen er derfor altafgørende for medarbejdernes trivsel og dermed for virksomhedens succes. Af den grund bør den ambitiøse leder stræbe efter at udbygge og vedligeholde sine ledelseskompetencer. Udfordringerne, du oplever som leder, er forskellige, men årsagerne til dem er ofte de samme. Med avancerede lederkurser fra Kursus.dk får du lige præcis de værktøjer du har brug for, for at kunne imødekomme disse udfordringer. Uanset branche har vi en løsning, der matcher dine behov, og den røde tråd vil altid være at forbedre din indsats og dermed medarbejdernes, så I i sidste ende kan skabe bedre resultater sammen. Vores avancerede ledelseskurser anbefales til dig, der har flere års erfaring som leder. Kurserne tager udgangspunkt i deltagernes forskelligartede erfaringer og oplevelser gennem mange år i ledelse.
Ledelseskursus hos kursus.dk

Mens fokus på mangler indenfor især medarbejdertiltrækning, innovation og skabelse af effektive læringskulturer i organisationerne og disse blev nævnt som områder, hvor evnerne eller aktiviteterne skabte huller - som følge af mangel på fokus og uddannelse. Slutteligt må det konstateres, at undersøgelsen udført af Copenhagen Business School og Dansk Selskab for Virksomhedsledelse viste en utilfredsstillende lyst fra ledernes side, til at udnytte spændinger og konflikter på en konstruktiv måde. Denne karakteristika blev af de deltagende respondenter valgt som det absolut lavest scorende. Denne information kan yderligere tyde på, at et stort potentiale kan gå tabt i danske virksomheder grundet manglende værktøjer til at tilgå konflikter og spændinger med proaktive tiltag. Ledelsesudvikling kan være en øjenåbner for nye processer eller optimerede arbejdsgange, og mange erfarne ledere kan selv opnå større arbejdsglæde ved en fortløbende udvikling af de professionelle kompetencer.

Lad ikke din erfaring knække din udviklingskurve

Ifølge en undersøgelse udført af Lederne – Danmarks største fagorganisation for ledere, har 21 procent af lederne i den private sektor og fem procent af lederne i den offentlige sektor ikke deltaget i lederudviklings- og –uddannelsesaktiviteter de seneste to år. Altså er mange ledere i det danske erhvervsliv ikke aktivt deltagende i aktiviteter, der kan fremme eller udvikle deres ledelsespotentiale. Som erfaren leder har man oftest flere års ledelseserfaring, og man kan derfor fristes til at tro, at aktiviteter som videre- eller efteruddannelse kan være unødvendige eller decideret spild af tid – dette understøtter Dansk Erhverv dog ikke, da de konkluderer, at udvikling af ledere og deres kompetencer er grobund for udvikling og optimering af virksomhederne, og disses mulighed for at nå strategiske og økonomiske mål. Dette gælder også fordi ledere konstant må holde sig opdaterede på det meget forandringsprægede arbejdsmarked, vi er vidne til i dag. En undersøgelse udført af Copenhagen Business School og Dansk Selskab for Virksomhedsledelse viste da også, at når ledere taler om ledelse, er der generel enighed om, at det går meget godt for dansk ledelse.