Den nye leder

At kunne lede en afdeling eller en virksomhed stiller store krav til dine personlige egenskaber, din forståelse af medarbejdernes situation, din evne til at være indpisker samt dine evner til at sætte klare mål for dine medarbejdere. Hos kursus.dk kan du vælge mellem flere forskellige kurser i ledelse, som styrker de sider af din personlighed du har brug for, for at kunne være leder på en positiv måde. Meld dig til vores udbytterige og effektive ledelseskurser allerede i dag. Lederens fornemste opgave er at udnytte de menneskelige ressourcer til at skabe dynamik og trivsel på arbejdspladsen. Vi tilbyder kurser i moderne ledelse, hvor du får de redskaber og værktøjer, som sætter dig i stand til dette. På den måde kan du inspirere medarbejderne til at yde deres optimale og det vil give dem en daglig glæde ved at gå på arbejde. I sidste ende vil et kursus i ledelse gøre dig i stand til at skabe bedre resultater, uanset hvilken branche du befinder dig i. Den moderne leder bliver konstant udfordret. En konstant udvikling af lederen er derfor altafgørende for medarbejdernes trivsel og dermed for virksomhedens succes. Af den grund bør den ambitiøse leder stræbe efter at udbygge og vedligeholde sine ledelseskompetencer.
Udfordringerne, du oplever som leder, er forskellige, men årsagerne til dem er ofte de samme. Med avancerede lederkurser fra Kursus.dk får du lige præcis de værktøjer du har brug for, for at kunne imødekomme disse udfordringer. Uanset branche har vi en løsning, der matcher dine behov, og den røde tråd vil altid være at forbedre din indsats og dermed medarbejdernes, så I i sidste ende kan skabe bedre resultater sammen. Vores avancerede ledelseskurser anbefales til dig, der har flere års erfaring som leder. Kurserne tager udgangspunkt i deltagernes forskelligartede erfaringer og oplevelser gennem mange år i ledelse.

Dansk Erhverv konstaterer, at der eksisterer et krav om fokus på ledelsesudvikling. De understreger yderligere, at de virksomheder der tiltrækker og udvikler ledere tilpasset egen organisation - vil klare sig bedst, og fremadrettet skabe langt bedre muligheder for at skabe de resultater der kræves for at opretholde virksomhedens levedygtighed. Nye ledere er statistisk tilbøjelige til at have mindre ledelsesuddannelse med i deres nye stilling, ifølge Lederne – Danmarks største fagorganisation for ledere. Dette betyder ofte, at mange nye ledere kan føle sig unødigt udfordret i deres nye stilling. Mange nye ledere vil derfor kunne nyde godt af uddannelsesaktiviteter, der udbygger værktøjskassen og understøtter en vedvarende udvikling i takt med, at den nye leder integreres i den nye stilling - og bliver konfronteret med udfordringer og spidskompetencer.
Også Videnscenter for arbejdsmiljø understreger vigtigheden i, at ledere har værktøjerne i orden. Det understreges, at lederen qua sin stilling har potentialet til at skabe engagement, tillid og effektivitet. Udfordringen for mange nye ledere er altså at kombinere hensyn til både arbejdsmiljø, virksomhedskultur, innovation, og egne udfordringer. Denne kombination kan for mange nye ledere være en stor mundfuld, og derfor kan kursusaktiviteter hjælpe de nye ledere på rette vej, så de fra start bliver hjulpet på plads i deres nye rolle på bedste vis. I en undersøgelse lavet af Lederne – Danmarks største fagorganisation for ledere, viser tallene da også, at knap 4 ud af 10 peger på henholdsvis netværk og kurser som den mest effektive læringsform, når de skal udvikle sig som ledere.