Den nye leder

At kunne lede en afdeling eller en virksomhed stiller store krav til dine personlige egenskaber, din forståelse af medarbejdernes situation, din evne til at være indpisker samt dine evner til at sætte klare mål for dine medarbejdere. Hos kursus.dk kan du vælge mellem flere forskellige kurser i ledelse, som styrker de sider af din personlighed du har brug for, for at kunne være leder på en positiv måde.
Klik ind på nedenstående lederkurser for at læse mere, bestille yderligere information eller booke din plads. Er du i tvivl om, hvilket kursus der er det rette for dig, sidder vi klar til at vejlede dig på tlf. 81 77 22 22.

Skab resultater med medarbejderorienteret ledelse

Ledelse handler i høj grad om at afstemme forventninger med medarbejderne og at få deres individuelle målsætninger til at stemme overens med virksomhedens. På vores kurser i medarbejderorienteret ledelse lærer du at vise vejen mod målet og give den nødvendige støtte og feedback. Herefter bør resultater også blive belønnet når målet bliver nået. En ny leder skal lære at besidde det menneskelige overskud til at kunne sammensætte de enkelte medarbejderes kompetencer til et team, der fungerer som én velfungerende enhed. Dette klæder teamet på, til at kunne håndtere alle tænkelige krav, der måtte opstå. Desuden bliver den enkelte medarbejder yderligere motiveret når vedkommende ser at bidragene til enheden fungerer. Det er imidlertid ikke noget, man lærer af sig selv – eller for den sags skyld er født med. Derfor er det en rigtig god idé at tage et kursus i ledelse og styring af en moderne virksomhed, hvis du vil blive en bedre leder.
Medarbejderorienteret ledelse - ledelseskurser - Kursus.dk

Det rette lederkursus giver dig en stærk værktøjskasse

Deltagelse i kurser rettet mod den nye leder har som forudsætning, at du er udnævnt som leder, og har gjort dig erfaringer indenfor dette. Er du på dette stadie og søger du nye værktøjer og kompetencer til at styrke dine lederkompetencer, er det denne kategori du bør fokusere på. Er du endnu ikke leder, men kan se frem til en fremtidig stilling i ledelse, anbefaler vi dig at kigge på vores kurser rettet mod den kommende leder.
Det rette lederkursus giver dig en stærk værktøjskasse - den nye leder

Virksomheder der udvikler deres ledere klarer sig bedst

Dansk Erhverv konstaterer, at der eksisterer et krav om fokus på ledelsesudvikling. De understreger yderligere, at de virksomheder der tiltrækker og udvikler ledere tilpasset egen organisation - vil klare sig bedst, og fremadrettet skabe langt bedre muligheder for at skabe de resultater der kræves for at opretholde virksomhedens levedygtighed. Nye ledere er statistisk tilbøjelige til at have mindre ledelsesuddannelse med i deres nye stilling, ifølge Lederne – Danmarks største fagorganisation for ledere. Dette betyder ofte, at mange nye ledere kan føle sig unødigt udfordret i deres nye stilling. Mange nye ledere vil derfor kunne nyde godt af uddannelsesaktiviteter, der udbygger værktøjskassen og understøtter en vedvarende udvikling i takt med, at den nye leder integreres i den nye stilling - og bliver konfronteret med udfordringer og spidskompetencer.
Lederudvikling - Ledelseskurser - Kursus.dk